Asus Transkeyboard – Tastatura bluetooth pentru tabletele cu Windows si Android

Asus Transkeyboard este o tastatura cu bluetooth ce va fi lansata oficial cat de curand. Acesta are o coperta care se pliaza in stil origami pentru a permite asezarea tabletei sau smartphone-ului in pozitie de lucru pe birou.

Asus Transkeyboard dispune de conectivitate Bluetooth 3.0 si va fi compatibila cu dispozitivele portabile care au cel putin Android 4.2 dar si cu cele cu Windows 8. Are dimensiunile 26x13x1 cm si cantareste 246 grame. Bineinteles ca are un acumulator intern, incarcarea realizandu-se prin intermediul unui port microUSB.

Nu cred ca trebuie sa va mai spun cat de util este un astfel de accesoriu pentru transformarea unei tablete intr-un device cat de cat productiv. Redactarea e-mail-urilor, a comentariilor sau a unor texte lungi va fi cu mult mai simpla avand la dispozitie asa ceva.

Nu stim la ce pret va sosi si nici cand va fi disponibila la noi. Dar vom afla.

Avem un videoclip de prezentare mai jos.

 Sursa.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *