Android 4.4 KitKat vine pe Nexus 7 si Nexus 10

Un update la Android 4.4 KitKat este foarte aproape pentru utilizatorii dispozitivelor lansate sub egida Google, Nexus 7 si Nexus 10.

Probabil ca va amintiti ca Android 4.4 a fost lansat, impreuna cu terminalul Nexus 5, recent. Google a promis atunci ca un update la Android 4.4 KitKat pentru utilizatorii tabletelor Nexus 7 si Nexus 10, si iata ca gigantul motoarelor de cautare se tine de cuvant.

Conform unui post de pe contul de Google+ oficial Android, asteptarea se apropie de sfarsit. Mai precis, ambele versiuni Nexus 7 – atat cea din 2012, cat si cea din 2013, al carei review l-a facut pentru voi colegul meu Bogdan Petre in urma cu putina vreme, urmeaza sa primeasca update-ul foarte curand.

Lor li se alatura Nexus 10, spune Google.

Pe Nexus 7-le 2012 pe care il detin eu nu a venit inca update-ul, dar din experienta pot spune ca, odata facut anuntul de catre Google, dureaza cateva zile pana il primesc. Asa ca abia astept si voi tot da Check Now de un miliard de ori pe zi.

Acelasi post mai spune si ca Nexus 4 si versiunile Nexus 7 cu conexiune mobila de date sunt programate pentru update in curand.

Normal ca, in cazul in care ai primit deja update-ul, te invitam sa lasi un comentariu si sa ne spui (noua si celorlalti cititori ai site-ului), primele impresii.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *