LG G Flex – proprietatile “Self Healing” demonstrate video

G Flex este primul smartphone cu ecran curbat al coreenilor de la LG si care va ajunge in Romania din luna decembrie. Pretul de comercializare ar putea fi in jurul a 700 de Euro.

Capacul de pe spatele lui are o proprietate destul de interesanta: “Self Healing”, adica are capacitatea de a se repara singur atunci cand este zgariat. Pentru a demonstra acest fapt, coreenii au facut un scurt material video.

Va reamintesc specificatiile lui G Flex: ecran OLED mare cu o diagonala de 6 inchi, rezolutie de 1280 x 720 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 800, 2 GB memorie RAM, stocare interna cu o capacitate de 32 GB, camera de 13 Mpix, Wi-Fi 802.11ac si un acumulator de 3500 mAh.

Ramane de vazut daca se vor bucura de succes aceste terminale curbate. Personal nu vad de ce am folosi un ecran curbat pe diagonale atat de mici.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *