My UPC – Platforma online pentru plata facturilor UPC

Tin minte ca acum cativa ani cei de la UPC imi taiau netul si celelalte servicii cam la 3-4 luni pentru ca nu imi achitam factura la timp. Pur si simplu nu aveam cum sa ajung la timp la centrele lor pentru a plati. Dupa ce mi-am facut Home Bank situatia s-a schimbat, plata prin intermediul internetului scapandu-ma de aceste griji.

My UPC

Iata ca acum lanseaza serviciul online My UPC prin intermediul caruia clientii lor pot accesa rapid diverse servicii ale companiei – plata online, printr-un singur click, a facturii, asistenta si detalii despre contul de clientDe asemenea, se poate vedea istoricul de client, localizarea serviciilor in functie de adrese si pot fi activate notificari

Foarte important ca s-a optat pentru plata online cu card bancar, pentru ca nu toti clientii au cont de HomeBank sau altceva asemanator. Asa pot plati mai simplu, doar cu cardul bancar.

Pentru platile online UPC Romania foloseste serviciile PayU. In prima faza clientii au la dispozitie doua modalitati de plata – prin card bancar si plata automata PayByClick – prin card cu stocare de token. Intr-o faza ulterioara, va exista si posibilitatea platilor recurente prin optiunea PayOnTime.

Crearea contului My UPC se face in cativa pasi foarte simpli, trebuie sa cunoasteti codul de client si sa aveti o adresa de e-mail. Dupa ce  confirmati din casuta de e-mail crearea contului veti avea acces la el.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

12 thoughts on “My UPC – Platforma online pentru plata facturilor UPC

 • November 15, 2013 at 11:05 am
  Permalink

  Serviciul este momentan indisponibil :))))
  Am incercat acum sa-mi creez cont si am primit acest mesaj minunat.
  Uite d-aia imi vin penalizari si imi taie astia cablu atat de des.
  Oricum, s-au trezit ffff tarziu sa faca si ei aceasta platforma de plata online.

  Reply
  • November 15, 2013 at 12:32 pm
   Permalink

   Mie mi-a mers din prima.

   Reply
 • Pingback: UPC Phone – Suni de pe smartphone cu numarul de telefonie fixa |

 • September 5, 2018 at 10:11 pm
  Permalink

  Buna de ce nu merge my upc. Vreau sa plătesc factura si nu merge site-ul.

  Reply
 • September 28, 2018 at 9:31 pm
  Permalink

  Nu pot sa platesc factura , nu merece site-ul ,pun numarul de client si nu imi recunoaste codul, ce trebuie sa fac?

  Reply
  • September 29, 2018 at 10:10 pm
   Permalink

   suna la ei la suport…

   Reply
 • October 29, 2018 at 2:24 pm
  Permalink

  Nu inteleg nimic din aceasta pagina! Cum pot plati cu cardul la UPC?

  Reply
 • December 12, 2018 at 1:18 pm
  Permalink

  M-am socat sa vad ca in loc de 69 lei ,factura mea este de 94 lei pe ultima luna. M-i s-a spus ca sunt abonat la un canal de sport. Vreau sa-mi recalculati factura si as vrea sa stiu cum se poate asa ceva.

  Reply
  • December 13, 2018 at 9:11 am
   Permalink

   Nu cred ca ai scris unde trebuie… aici nu este un canal oficial UPC… 😀

   Reply
 • January 7, 2019 at 12:10 am
  Permalink

  Eu am platit mereu pe net prin optiunea plateste cu un simplu card dar de ceva timp aceasta optiune nu functioneaza. Chiar imi ies din pepeni, nu functioneaza pe ipad nici pe iphone, obligat trebuie sa deschizi un pc. Nu mai inteleg nimic, am reclamat la ei de multe ori fara rezultat. Nu voi plati nimic in plus. Sa-si rezolve problemele ei. Mi s-a mai intamplat sa functioneze doar noaptea dupa ora 23 e innadmisibil asa ceva. Am 2 facturi de plata si nu reusesc sa le platesc. Nu sant in tara cum sa platesc?

  Reply
 • January 23, 2020 at 8:38 pm
  Permalink

  Nu pot sa platesc factura si nu merge site-ul . Ce pot sa fac ?. Tare as vrea sa il concediez, daca as putea, pe cel sau cei care se ocupa de site

  Reply
 • July 10, 2020 at 6:19 pm
  Permalink

  Am platit facturile in avans on-line unde ma pot adresa ?Prin telefon nu ma pot justifica

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *