Google Maps Street View te plimba prin Venetia

Google Maps Street View isi extinde si mai mult “acoperirea”, oferindu-ti posibilitatea de a te plimba pe canalele si aleile inguste ale superbei Venetii. Virtual, bineinteles.

Dupa ce recent a oferit utilizatorilor posibilitatea de a face o vizita pe un submarin, acum a venit randul unuia dintre cele mai frumoase orase de pe planeta (pot depune marturie in sensul asta), Venetia. Cei de la Google au acoperit in jur de 426 de kilometri de uscat si 183 de kilometri cu barca pentru a oferi o viziune de ansamblu cat mai bine conturata.

Pentru cei prea lenesi sa caute obiectivele turistice de unii singuri, Google a facut si o pagina Views, unde le gasesti pe cele mai importante, cum ar fi Palatul Dogilor sau Puntea Suspinelor.

Google Maps Street View

Cateva detalii despre ce ofera Google Maps Street View din Venetia poti vedea si in clipul de prezentare, pe care il gasesti mai jos.

Si pentru ca ti-am tot povestit, acum poti sa iti incepi explorarea chiar din Piata San Marco, aici.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *