Black Friday la F64 Studio – pe 22 noiembrie!

Update: Ce reduceri vor fi la F64 Studio de Black Friday.

DSLR-uri de la 899 lei
Reduceri de pana la 70% la Obiective Foto Mirrorless/ Micro 4/3
Reduceri de pana la 55% la  Aparate Foto Compacte
Reduceri de pana la 50% la Rucsacuri Foto-Video
Reduceri de pana la 50% la Imprimante foto A2/A3/A4
Reduceri de pana la 50% la Gripuri foto
Recuceri de pana la 45% la Accesorii Foto Studio
Reduceri de pana la 40% la Obiective Foto DSLR
Reduceri de pana la 40% la Blitz-uri
Reduceri de pana la 35% la Aparate Foto DSLR
+multe alte reduceri la toate categoriile de produse.

Dupa cum stiti deja, Black Friday se va desfasura incepad cu 22 noiembrie in cateva dintre magazinele importante de la noi. Bineinteles ca si pasionatii de fotografie asteapta cu nerabdare chilipirurile de profil.

La F64 Studio preturile reduse vor fi disponibile trei zile, de vineri pana duminica. La ofertele de Black Friday vor intra toate categoriile de produse: DSLR-uri, obiective, genti foto, trepiede, carduri, accesorii de studio, camere foto mirrorless, compacte. Cel mai important discount este de aproape 70% la un anumit brand de obiective (Tamron sau Samyang?), iar cel mai mic discount este de 11%, “la un produs nou si inovativ în gama sa”. De asemenea, vor fi reduceri de pana la 35% la tablete si smartphone-uri.

Dar pana atunci F64 Studio iti propune sa pariezi pe produsele care crezi ca vor intra in campania de Black Friday. Daca vei ghici pretul corect, vei intra intr-o tombola la sorti pentru nu mai putin de 100 de premii. Cele mai importante sunt smartphone-ul Samsung S4, noul mirrorless Sony A3000, obiectivul inteligent Sony Qx10, tableta Samsung Tab 3 sau un smartwatch Sony.

Pentru a putea paria trebuie neaparat sa ai un cont pe site-ul F64. De asemenea, oficialii magazinului recomanda abonarea la newsletter, deoarece abonatii vor putea afla inainte cu cateva ore produsele si preturile echipamentelor foto-video disponibile in campanie.

Cei de la F64 Studio se lauda ca au upgradat infrastructura site-ului si ca nu vor mai pati belelele de acum cateva zile.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *