Cu Nokia Lumia 1020 prin Oradea

Nokia Lumia 1020, telefonul care poate fi considerat fara discutie regele megapixelilor, la cei nu mai putin de 41 de care dispune camera sa, este alaturi de mine zilele acestea, pentru un test.

Daca concluziile le veti afla peste cateva zile, ieri am facut (la sugestia inspirata a colegului Bogdan Petre) cu Lumia 1020 o plimbare prin superbul oras in care locuiesc, in acelasi timp ascultand noul live al celor de la Dream Theater in casti. Cu ocazia aceasta am facut si o serie de poze, ca sa dau o idee cu privire la ceea ce poate camera (chiar in fapt de seara, caci atunci au fost facute majoritatea).

Cum s-a descurcat Nokia Lumia 1020 puteti vedea in galeria de mai jos.

 

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *