Sony PS4: 1 milion de unitati vandute in numai 24 de ore!

Se pare ca noua consola de gaming PS4 a celor de la Sony se vinde ca painea calda in America. Compania japoneza a anuntat vanzarea a 1 milion de unitati in numai 24 de ore. Tinand cont ca a fost disponibila comercial de vineri in America si Canada, as spune ca este un inceput promitator. In Europa va fi adusa peste doua saptamani. Nu am aflat nimic despre debutul ei in Romania dar promit sa ma interesez.

ps4 twitter

Anuntul a fost facut pe twitter si de Seful Sony Worldwide Studios, Shuhei Yoshida

Insa lansarea nu a fost lipsita de probleme. Din cate am inteles, 4% din unitatile vandute nu functioneaza, ceea ce nu este tocmai in regula. Unitatile in cauza nu pornesc deloc. Se asteapta un update de firmware. Si am mai auzit de o problema, una destul de tampitica: noua consola nu stie sa redea cd-uri audio si formate digitale mp3. Va fi rezolvata si aceasta problema printr-un update ulterior.

Masina in sine are o impresionanta fisa tehnica: un procesor AMD Jaguar cu 8 nuclee tactat la 1.6Ghz, chipset grafic AMD Radeon, 8GB memorie RAM, stocare interna pe un HDD de 500GB, iesire video 1080p si 4K, unitate optica bluray.

Sursa.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *