Au aparut mai multe detalii despre noul Huawei Ascend P6S

Chinezii de la Huawei vor lansa cat de curand smartphone-ul Ascend P6S, un update la atat de apreciatul Ascend P6. Din punctul meu de vedere, Ascend P6 este unul dintre cele mai reusite terminale mobile din piata, care reuseste sa combine un look atragator cu performante destul de bune, totul la un pret foarte bun si in Romania.

Din cate vad nu se schimba mai nimic la design, ramane un terminal la fel de atragator si de subtire. Are o grosime de numai 6.48mm si o greutate de 120 de grame.

Huawei Ascend P6

Raman la fel si ecranul IPS de 4.7 inchi cu o rezolutie de 720×1280 pixeli (312ppi) dar si camera de 8 Mpix. Aici parca era loc de mai bine, si la rezolutie dar si la senzorul camerei.

Ascend P6S dispune de un procesor pe 28nm K3V2 Cortex-A9 tactat la 1.6 GHz, un chipset grafic Mali-450, 2GB memorie RAM, stocare interna de 16GB si un acumulator mai mare.

Pretul lui va fi pe undeva pe la 440 USD. Cred ca il vom vedea in primavara si in Romania.

 Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *