Controller de gaming pentru iPhone (de la Logitech)

Logitech lanseaza PowerShell Controller + Battery, un accesoriu de gaming perfect pentru cei care au placerea de a se juca chiar si pe un smartphone. Da, sunt destui… 😀 Gadgetul Logitech este compatibil iOS 7 dar poate fi utilizat doar cu modelele de noua generatie iPhone 5s si iPhone 5, precum si cu iPod-ul touch (a cincea generatie).

Logitech Powershell Controller

Se ataseaza la smartphone-ul Apple la fel cum am face-o cu o carcasa de protectie. Dupa ce s-a conectat la smartphone, nu mai ramane decat sa porniti jocul dorit.

In jocuri poate fi utilizat la fel cum o facem pe o consola PS3 sau Xbox. Are dPad, butoane “shoulder” pe muchia superioara si butoane care permit controlul modului de joc. Din cate am inteles este compatibil cu destule jocuri, cum ar fi Bastion, Fast&Furios:The Game, MetalStorm Aces, Galaxy on Fire 2 HD sau Nitro, plus multe altele, toate disponibile in Apple App Store.

Cu telefonul sau player-ul audio conectat la controller aveti acces la butonul de Pornire, la cele de ajustare a volumului, la camera, la sistemul audio precum si la conectorul audio de 3.5mm.

Logitech Powershell Controller

Bonus, accesoriul Logitech are si un acumulator de 1500 mAh incorporat care prelungeste autonomia de functionare in timpul partidelor de mini-gaming. De asemenea, ofera posibilitatea incarcarii ambelor baterii fara a scoate telefonul din controller.

Logitech PowerShell Controller + Battery este disponibil online de astazi la precomanda pe Logitech.com, la un pret de 100 Euro. In magazine va fi disponibil din luna decembrie.

As vrea sa apara asa ceva si pentru Android.

Avem si un videoclip de prezentare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *