(In sfarsit) Instagram pe Windows Phone

Instagram pe Windows Phone este in sfarsit disponibil, asa cum Nokia a anuntat, de altfel, la evenimentul sau de la Abu Dhabi.

Incepand prin a spune ca era si cazul, va spun ca aplicatia este deja disponibila in Marketplace-ul celor de la Microsoft, fiind listata la momentul scrierii articolului ca Beta. Este de gasit aici.

La o prima privire, trebuie sa spun ca nu cred ca vei avea vreo problema in a te obisnui cu Instagram pe Windows Phone daca ai folosit deja aplicatia pe Android sau iPhone. In mare masura, lucrurile functioneaza exact la fel, filtrele sunt la fel. Partajarea, posibila si pe, de exemplu, Twitter sau Facebook se face si ea in exact acelasi mod. Cateva capturi de ecran mai jos.

Instagram pe Windows Phone

Este placut sa vezi ca una dintre aplicatiile acelea cu care li se scoteau ochii utilizatorilor de Windows Phone ajunge intr-un final si pe sistemul de operare mobil al celor de la Microsoft.

 

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *