Xbox One are hard disk inlocuibil

Cei de la iFixit, care au obiceiul sa desfaca orice le cade in mana, au ajuns in posesia noului Xbox One, cea mai noua consola de la Microsoft.

Prima veste este cat se poate de buna – hard diskul este unul SATAII de 2,5 inchi (asa cum se vede si in imaginea de mai jos), ceea ce inseamna ca teoretic poate fi inlocuit daca se intampla ceva sau daca vrei unul mai mare. Asta e vestea buna; cea proasta e ca mai mult ca sigur iti pierzi garantia daca faci asta (hard diskul inlocuibil nu este pe lista de specificatii de la Microsoft).

Xbox One
Sursa foto: iFixit

Mai mult decat atat, cei de la iFixit inca nu sunt siguri daca hard diskurile neformatate vor fi recunoscute de consola (dar imi imaginez ca au de gand sa afle). Hard diskul din consola desfacuta era un Samsung Spinpoint M8 ST500LM012 de 500 GB, la 5400 RPM.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *