HP Microserver de Black Friday – o oferta foarte buna

Pe langa toate ofertele tentante de Black Friday eu am mai gasit inca una care mi s-a parut interesanta: reducerea de 50% la HP Microserver Proliant de pe emag.ro. Acesta costa azi numai . Bineinteles, in pret nu sunt incluse hard disk-urile necesare pentru stocare.

Este un produs foarte bun pentru cei care au nevoie de o solutie centralizata de stocare in retea, fie ca sunt persoane particulare sau  firme mici si mijlocii. In plus are toate avantajele unui sistem server, utilizatorii avand libertatea sa instaleze un sistem de operare pentru administrarea resurselor precum si pentru implementarea aplicatiilor necesare.

Specificatiile lui sunt urmatoarele: procesor Intel® Celeron® G1610T la 2.3 Ghz, 2GB memorie RAM (suport pana la 16GB), 5 porturi USB 2.0 si inca doua USB 3.0, placa de retea gigabit, unitate optica dvd-rw si 4 sertare de 3.5 inchi pentru hard disk-uri, cu suport pentru o capacitate totala de pana in 12TB.

Mai multe detalii despre el pot fi gasite aici.

Pe scurt, HP MicroServer Proliant are toate atuurile unui server, intr-un corp compact, usor de amplasat intr-un spatiu mic.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *