Muzica de vineri: Hey! Hello!

Muzica de vineri de azi, (mai ales ca e Black Friday la romani), e cumva o exceptie, avandu-i ca subiect pe Hey! Hello!. E o exceptie cel putin fata de tipul de piese pe care vi le-am supus atentiei in ultimele editii.

Daca in editiile trecute ale rubricii am tot tras spre partea oarecum serioasa a muzicii rock – doar am ascultat Alter Bridge, Rush sau Dream Theater – de data asta ne vom binedispune cu Hey! Hello!

Cu un nume la fel de vesel ca piesele de pe albumul de debut, ce poarta acelasi nume ca si trupa, Hey! Hello! ii are in componenta pe Ginger, mai cunoscut ca membru The Wildhearts (o trupa dupa care nu m-am omorat niciodata prea tare), care canta la cam toate instrumentele de pe album, plus voce, lui alaturandu-i-se vocalista Victoria Liedtke.

Rezultatul este, cu mici exceptii, un album vesel pana la scoaterea din minti a ascultatorului, cu niste refrene atat de obsedante incat nu ti le scoti din cap cu orele. Cel mai clar exemplu in acest sens e chiar Swimwear, piesa de mai jos, care are si un clip in ton cu ea. E primul single de pe album si de cate ori il aud imi e refrenul in cap cate o jumatate de zi. Sa nu ziceti ca nu v-am avertizat!

Chiar daca e ceva complet diferit fata de ce imi ajunge mie pe la urechi in mod normal, cert e ca piesele nu sunt deloc rau compuse si albumul are cate un pic din toate, motiv pentru care va invit sa il ascultati.

Pe langa asta, e perfect pentru o mica petrecere de inceput de weekend. Swimwear, deci.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *