Xbox One – 1 milion de unitati vandute in 24 de ore!

Luna noiembrie a fost una benefica pentru pasionatii de gaming din intreaga lume, si mai ales pentru cei aflati in SUA. Daca pe 15 noiembrie a fost lansata Sony PS4, pe 22 noiembrie i-au urmat cei de la Microsoft cu a lor consola Xbox One.

Si daca Sony se lauda ca a vandut 1 milioan de unitati in primele 24 de ore, nici Microsoft nu se lasa mai prejos. Ei anunta aceeasi cifra de 1 milion de unitati Xbox One vandute in prima zi. Din cate am inteles stocurile au fost epuizate la multi dintre retailerii americani.

Xbox One

Interesante sunt si statisticile de gaming ale Xbox One. Doar in prima zi au fost omorati peste 60 de milioane de zombie in Dead Rising 3, au fost parcurse 3.6 milioane de mile (aprox 5.8 milioane Km) in Forza Motorsport 5 si 8.5 milioane de inamici au fost invinsi in Ryse: Son of Rome.

Se pare ca nici lansarea Xbox One nu a fost lipsita de probleme, unii utilizatori plangandu-se de o functionare necorespunzatoare a unitatii optice bluray.

Sursa.

Voi ce ati alege? PS4 sau Xbox One? O comparatie grafica intre cele doua console poate fi gasita aici.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *