Samsung Galaxy Grand 2 – phablet accesibil cu suport dual-SIM

Samsung anunta Galaxy Grand 2, un phablet cu un design similar cu al lui Galaxy Note 3, numai ca-i lipseste stylus- ul. In schimb vine cu suport dual-SIM. De asemenea, ma astept sa aiba un pret mai bun.

Samsung Galaxy Grand 2

Galaxy Grand 2 are un ecran de 5.25 inchi cu o rezolutie de 1280 x 720 pixeli, procesor quad-core la 1.2GHz, 1.5GB memorie RAM, stocare interna de 8GB expandabila prin carduri microSDXC de pana la 64GB, suport HSPA+ si dual-SIM, camera principala de 8MPix si inca una frontala de 1.9MPix, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 si un acumulator de 2600mAh.

Sincer sa fiu, as fi apreciat o rezolutie full HD. In schimb configuratia este una foarte buna, care permite accesul in orice aplicatie mobila de Android.

Terminalul functioneaza cu Android 4.3 si integreaza functiile Samsung S Translator, Story Album, S Travel, Sound & Shot, Group Play, Samsung Hub si Samsung Link.

Va fi disponibil in culorile alba, neagra si roz.

Inca nu am aflat pretul si cand va fi disponibil in Romania dar revin cu detalii.

Sursa.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *