Sony PS4 – in Romania va fi disponibila la anul

Daca va asteptati cumva sa va faceti cadou de sarbatori o consola Sony PS4 va trebui sa va spulber visele si sa va dezamagesc. De pe blogul lui Victor am aflat ca aceasta va fi disponibila in Romania abia la anul, mai exact din 29 ianuarie 2014.

Pretul de start va fi de 1800 de lei. Vor fi disponibile si pachete promotionale la 2000 Lei, care vor include consola si jocul Killzone: Shadow Fall.

Tot in aceeasi data vor fi lansate si perifericele necesare, cum ar fi controller-ul wireless DualShock 4, o statie de incarcare pentru el si un suport vertical pentru consola.

Cat de curand vor fi disponibile si jocurile: Destiny, Call of Duty: Ghosts, Skylanders Swap Force, Diablo III, KINGDOM HEARTS III, FINAL FANTASY XV, Assassin’s Creed IV Black Flag, Watch Dogs si altele.

Parerea mea ca este lansata intr-o perioada nefasta din punct de vedere financiar in Romania, asa ca nu ma astept sa aiba parte de vreo cerere extraordinara. Mai ales ca nu este deloc ieftina. Parca altceva era daca o lansau de sarbatori, mai gaseau oamenii resurse atunci…

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *