Google Street View in 75 de aeroporturi, gari si statii de metrou din toata lumea

Street View si Google Maps sunt unele dintre cele mai accesate servicii de pe internet. Daca cineva vrea sa-ti arate o locatie, o face pe Google Maps. Daca cauti o adresa, un hotel sau orice alt punct de interes, o faci pe Google Maps. Si nu de putine ori ne-am plimbat virtual prin cele mai frumoase locuri de pe tot mapamondul prin intermediul Street View.

Street View

De curand au anuntat Street View in Venetia sau pe submarinul HMS Ocelot. Google merge mai departe. Acum avem la dispozitie nu mai putin de 75 de aeroporturi si gari din toata lumea prin care ne putem plimba virtual.

Poate sunteti curiosi sa vedeti aeroportul din Ciudad de Mexico, pe cel din Kagoshima Japonia sau Barajas din Madrid.

Le puteti gasi si voi pe harta interactiva de mai jos.

Google nu se vor opri cu siguranta aici. Vom mai vedea si alte lucruri sau locuri interesante in Google Maps si Street View.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *