HTC FootballFeed: UEFA Champions League si Europa League pe Android

HTC a anuntat aplicatia HTC FootballFeed, destinata fanilor sportului rege. Si ce moment putea fi mai bun decat ziua in care Steaua isi joaca ultima sansa de a merge mai departe in Europa?

Daca sansele Stelei sunt, poate, unele despre care putem discuta mult si bine, cert este ca aplicatia celor de la HTC are destule ingrediente care sa o faca utila fanilor fotbalului.

Cu un design care o face usor de utilizat, HTC FootballFeed este disponibila si pe alte dispozitive Android decat cele ale HTC (o poti descarca din Play Store aici).

Vei gasi in ea scoruri in timp real, galerii foto, informatii despre cluburile implicate in cele doua competitii, dar si promotii si concursuri HTC. Mie personal mi s-a parut interesanta, astfel ca o voi folosi diseara, in timpul meciului.

Cateva capturi de ecran, mai jos.

HTC FootballFeed

 

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *