GTA San Andreas mobil, pe Android, iOS si Windows Phone

Un GTA San Andreas mobil este ceea ce ii asteapta pe fanii seriei, care vor putea juca celebrul titlu pe smartphone-uri si tablete.

Asta se va intampla foarte curand, daca e sa ii credem pe cei de la Rockstar Games, creatorii seriei (si ce motiv am avea sa n-o facem). Multi dintre voi isi aduc aminte de vremurile cand GTA San Andreas era cel mai la moda joc si ne pierdeam toti noptile cu el.

Dezvoltatorul promite ca titlul a fost adus la zi pentru lansarea mobila, grafica incluzand acum umbre dinamice si detaliate, draw distance mai mare, paleta mai mare de culori, dar si modele imbunatatite de masini si personaje.

Si controlul promite sa fie bun, trei scheme de control pentru condus si miscare urmand a fi prezente, iar progresarea in joc va si ea mai usoara.

Acestea au fost singurele detalii date pana acum despre joc, Rockstar mai spunand ca jocul va fi disponibil pentru anumite dispozitive iOS, Android, Kindle si Windows Phone – anuntul dezvoltatorului spune Windows Mobile, dar imi permit sa ma indoiesc de asta.

Eu unul astept cu nerabdare sa vad ce iese de aici, dar mai ca am sperante sa nu ma prinda asa tare cum a facut Carmageddon cand a iesit varianta Android, ca iar mi se duce pe apa sambetei toata productivitatea…

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *