Noua reclama Microsoft Scroogled: atac la Chromebook cu Asii Amanetului (video)

Noua reclama Microsoft Scroogled se foloseste de personajele din populara emisiune Asii Amanetului (sau Pawn Stars, daca vreti), pentru a ataca direct Chromebook.

Povestea e simpla: o fata primeste de la mama sa un Chromebook si merge cu ea in magazinul celor de la Asii Amanetului, cu scopul extrem de bine definit de a-l schimba pe un bilet pana la Hollywood. Rick Harrison, vedeta serialului, nu accepta schimbul, pe motiv ca acela nu este un laptop.

Motivele pentru care nu poate include dispozitivul celor de la Google in categorie se refera mai ales la faptul ca, in cazul in care nu ai aplicatii care ruleaza offline, te alegi cu un echipament inutil atunci cand nu esti conectat. Pe langa asta, Rick Harrison are grija sa ii spuna foarte clar fetei in cauza ca intreg scopul unui astfel de dispozitiv este sa ofere datele tale personale celor de la Google, care apoi sa le utilizeze pentru a-ti servi reclame.

Nu ma pronunt cu privire la parerile lui (sau, ma rog, scenariul reclamei), dar pot spune ca este vorba despre unul dintre cele mai agresive atacuri “Scroogled “ale Microsoft de pana acum. Clipul este insa  simpatic, motiv pentru care va invit sa il vedeti mai jos si sa va faceti propria parere.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *