Black Friday Okazii a inceput

Black Friday Okazii a inceput la 12 in aceasta noapte, sub deviza “Shop Like A Ninja”.

Okazii.ro promite reduceri semnificative la o multime de produse de pe site (nu mai putin de 131.923 de oferte) pe pagina de pe site dedicata evenimentului.

Pe zona de Electronice sunt promise reduceri de pana la 40% – le gasesti aici, in timp ce pe zona de telefoane mobile si smartphones, reducerile promise sunt mai mici.

Mai mult decat atat, cei de la Okazii promit ca stocurile sunt actualizate din 3 in 3 ore, astfel ca sunt sanse sa prinzi ceva interesant.

Normal ca, pe masura ce aceasta parte a doua a lui Black Friday se desfasoara (unele magazine de la noi au ales sa sarbatoreasca mai repede, saptamana trecuta), va vom tine la curent cu ceea ce descoperim interesant.

Spor la cumparaturi!

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *