Kindle Fire HDX 8.9 versus iPad Air

Va mai aduceti aminte de reclamele comparative dintre Pepsi si Coca-Cola din anii ’80? Sau de cele dintre BMW si Mercedes? Situatii de genul asta se repeta tot mai des in zilele noastre chiar si in lumea IT. Am vazut deja reclama Microsoft, prin care acestia fac un pic misto de chromebook-ul Google.

Iata ca apare inca o astfel de reclama comparativa, de data asta realizata de catre cei de la Amazon. Ei isi prezinta tableta Kindle Fire HDX 8.9 prin comparatie cu iPad-ul Air al Apple.

Din reclama intelegem ca tableta Amazon are o rezolutie mai buna cu 1 milion de pixeli (2560 x 1600 px. vs. 2048 x 1536 px. la iPad Air), cantareste cu 20% mai putin ( o.376kg vs. 0.454 Kg ) si ca are un pret cu mult mai mic (379$  vs. 499$ pentru modelul de 16GB).

Reclama, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *