Revenire: Noi smartphone-uri BenQ

Se pare ca vor exista smartphone-uri BenQ noi, chiar daca compania parea a fi luat decizia de a nu mai fi prezenta pe acest segment de piata.

Ei bine, taiwanezii se pare ca s-au razgandit si au anuntat doua noi modele, deocamdata pe piata din tara lor de origine. F3 si A3 au procesoare quad-core si costa aproximative 270 si, respectiv, 200 de dolari americani, fara contract.

F3 (vizibil in imaginea de sus) are un procesor MediaTek MT6589 la 1,2 GHz si 1GB de memorie RAM. Memoria interna este de 4GB, dar are si slot microSD. Displayul este unul de 4,5 inchi la o rezolutie de 960 x 540 de pixeli., iar camera principala este de 13 megapixeli (exista si una secundara, de 2 megapixeli). Ruleaza Android 4.2.2.

A3 are un procesor quad-core Snapdragon MSM8225Q, tot la 1,2 GHz, precum si aceleasi dimensiuni si valori de rezolutie ale displayului. Si RAM are tot 1GB, la fel fiind, memoria interna fiind tot 4GB (nu lipseste slotul microSD nici aici). Camera principala este de data asta de 8 megapixeli, cea frontala fiind tot de 2.

Smartphone-uri BenQ

BenQ A3 ruleaza Android 4.1.2.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *