Canon EOS M2 – noua japoneza mirrorless

Iata ca japonezii de la Canon au anuntat oficial modelul Canon EOS M2, noua lor camera mirrorless. Desi multi ne asteptam ca aceasta sa ofere un control manual avansat, se pare ca nu este deloc asa, ea pastrand acelasi design simplu si compact, la fel ca al primului model. Chiar este mai compacta decat predecesoarea sa.

Cred ca multi vor fi dezamagiti, se asteptau la o camera mirrorless cu accente retro si un control manual avansat de la Canon. Asa va ramane o camera dedicata doar amatorilor.

Canon EOS M2

Principalele ei specificatii suna in felul urmator: senzor CMOS de 18 Mpix, procesor DIGIC 5, rafala la 4.6 cps, ISO extins pana la 25600, Wi-Fi incorporat, un sistem de autofocus AF II mult mai performant.

Poate fi accesata de la distanta de pe smartphone-uri sau tablete prin intermediul unor aplicatii dedicate, care pot fi descarcate gratuit din magazinele de aplicatii Android si iOS.

Revenim cu detalii noi…

Pretul body-ului ar fi pe undeva pe la 630 USD. Va fi disponibila pe piata din aceasta luna.

 Sursa.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *