The Hobbit – The Desolation of Smaug – Il vedem saptamana viitoare!

Fanii Lord of The Rings si The Hobbit mai au doar o saptamana de asteptare. Vineri, 13 Decembrie 2013, va fi lansat si in cinematografele romanesti lungmetrajul Hobbitul – Dezolarea lui Smaug, a doua parte a seriei.

De-abia astept sa vad aventurile prin care vor trece Bilbo Baggins, Gandalf si cei 13 pitici care ii insotesc. De-abia astept sa vad ce lume fantastica ne va aduce din nou in fata ochilor Peter Jackson si puternica lui echipa de productie.

Unde as merge sa il vad? Ori la Grand Cinema Digiplex din Baneasa pentru a-l putea urmari in 3D HFR (HFR este o tehnologie prin care filmul este inregistrat la o cadenta de 48 frame-uri pe secunda, fata de 24fps cat este standardul actual) ori la IMAX-ul 3D din Afi Cotroceni.

Pana atunci, hai sa mai vedem trailer-ul inca o data.

Si inca un trailer…

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *