Gran Turismo GT6 a fost lansat oficial si in Romania

Nu avem oficial de sarbatori noua consola Sony PS4 dar ne putem distra cu cel mai recent joc cu masini disponibil pentru Sony PS3 – Gran Turismo GT6. Acesta a fost lansat oficial aseara si in Romania, fiind disponibil de astazi in magazine. Pretul oficial este de 250 de lei dar l-am vazut deja la promotie cu 200 de lei.

Dezvoltatorii de la Polyphony Digital Inc. il lauda ca fiind cel mai realist si mai complex simulator de curse aparut pentru console, GT6 incorporand un motor fizic care poate crea o experienta de sofat veridica. Nu ma pot pronunta pana nu il vad la lucru, consola mea PS3 si volanul Logitech fiind pregatite. Poate pustiulica primeste jocul de la Mosul, cu aprobarea Doamnei Mosului, ca altfel nu se poate. 😀

Gran Turismo 6

GT6 dispune de o colectie de peste 1.200 de autoturisme (dintre care 120 sunt noi) si 37 de piste de curse, inclusiv sapte noi amplasamente celebre precum Circuitul Silverstone, Mount Panorama din Australia si Ascari Race Resort din Spania. De asemenea, jucatorii vor putea concura online si comunica simultan cu alti gameri din intreaga lume.

Pentru o experienta de gaming completa, realizatorii jocului au incheiat parteneriate cu 28 dintre liderii industriei auto, cum ar fi: Alfa Romeo, Alpine, Aston Martin, Audi, Bertone, BMW, Daihatsu, Ford, GM, Hyundai, Honda, Infiniti, Italdesign, Jordan, Lamborghini, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nike, Nissan, Peugeot, Subaru, SRT(Chrysler), Tesla, Toyota, Volkswagen, Zagato.

De asemenea in GT6 au fost incluse trei noi masini Red Bull: X2014 Fan car (X2014/F), Red Bull X2014 Standard car (X2014/S) si Red Bull X2014 Junior car (X2014/J). Acestea au fost realizate impreuna cu Adrian Newey, Chief Technical Officer al Red Bull Racing.

Pe locuri, Fiti Gata… Start!

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Gran Turismo GT6 a fost lansat oficial si in Romania

  • February 19, 2015 at 11:14 pm
    Permalink

    Colaboratorii listati sint coproducatori ai programului Vision GT care lanseaza prototipuri… Cum iti inchipui ca Nike fabrica masini? Are un concept pe cra il poti conduce in GT6… sau il vei putea conduce cind va fi lansat intr-un viitor update. De asemenea GT6 va avea un Course Maker, bazat pe o aplicatie de mobil, cu care, folosind GPS-ul telefonului, poti creea un circuit in functie de traseul pe care iti conduci masina, pe o arie de 20km patrati.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *