Riptide GP e gratuit azi in Amazon App Store

Riptide GP este aplicatia gratuita a zilei in Amazon App Store si, daca nu ai incercat deja jocul de curse pe apa, acum ai ocazia.

Jocul Riptide GP, cu o grafica foarte buna si experienta de joc dinamica, o modalitate foarte buna de a pierde cateva ore in mod placut, mai ales ca a venit weekendul.

In cazul in care esti utilizator Android dar nu folosesti inca Amazon App Store, e bine de stiut ca magazinul de aplicatii al celor de la Amazon ofera in fiecare zi gratuit cate o aplicatie pe care altfel ai plati cativa dolari. Si de multe ori sunt aplicatii foarte interesante, cum e si cazul celei de azi.

Daca vrei sa instalezi magazinul de aplicatii Amazon, gasesti aici instructiunile (e necesar ca dispozitivul tau Android sa aiba voie sa instaleze aplicatii din afara Google Play Store).

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *