Pe la Piata de Craciun din Bucuresti (cu iPhone 5S)

Astazi am iesit sa luam o gura de aer proaspat in Centrul Vechi al Bucurestiului, pentru a vedea si noi ce se intampla pe la Piata de Craciun. Amplasamentul este acelasi de anul trecut, in Piata Universitatii. Am lasat masina in parcarea subterana de sub Piata Universitatii, accesul si iesirea de acolo realizandu-se repede si fara probleme.

Ca la orice eveniment de genul asta, in Piata de Craciun din Bucuresti gasim tot felul de tarabe sau chioscuri la care se comercializeaza de la diferite obiecte dedicate sarbatorilor de iarna, imbracaminte de sezon, bijuterii si gablonturi, dar si prajituri, mancare, diverse licori tari (cum ar fi palinca de Bihor) si bauturi calde. Trebuie sa recunosc ca cele mai populare erau chioscurile la care se vindeau bucate maramuresene si moldovinesti, adica sarmalute cu mamaliguta, placinte sau gogosi cu tot felul de umpluturi, toate facute acolo, la fata locului. Cele mai mari cozi acolo erau, ma gandesc ca nu fara motiv. Ne-am mai plimbat un pic si prin Centrul Vechi, dupa care am luat-o spre casa. Incepuse sa fulguiasca si cam inghetasem de frig.

Pentru a face cateva poze, m-am folosit de smartphone-ul iPhone 5S primit in teste de la Cosmote Romania. Din acest punct de vedere, pot spune ca smartphone-ul Apple, cu cei 8 Megapixeli ai lui, este unul dintre cele mai bune din piata. Focalizeaza rapid, raspunde la fel, iar rezultatele sunt clare, cu un nivel ridicat al detaliilor si o paleta coloristica naturala.

Am pozat cu el tot ceea ce mi s-a parut interesant acolo. Rezultatele, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *