Genius ECO u821 – acumulator extern care poate incarca doua dispozitive in acelasi timp

Nu de putine ori am ramas fara baterie la tableta sau la smarpthone, tocmai cand aveam mai multa nevoie de ele. Asa ca intre timp am achizitionat un acumulator extern care sa ma ajute la nevoie.

In caz ca aveti nevoie de un astfel de accesoriu in calatoriile voastre, va sugerez modelul Genius ECO u821 ce tocmai a fost anuntat. Interesant la el este faptul ca este compatibil cu aproape orice care are un port microUSB de 5V, cum ar fi smartphone-urile, tabletele, consolele portabile Sony PSP, e-reader-erele si multe altele. In plus, ECO u821 are doua porturi USB, astfel incat pot fi incarcate doua dispozitive in același timp.

Genius ECO u821

Incărcătorul Genius are o capacitate de 8000mAh si cantareste aproximativ 215 grame. Din cate am inteles, produsul este disponibil in magazine la un pret de 159 Lei.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *