Update la Android 4.4.2 pentru dispozitivele Nexus

Se pare ca utilizatorii de dispozitive portabile din gama Google Nexus (LG Nexus 4, LG Nexus 5, Google Nexus 7 2013 si chiar Google Nexus 10) vor primi cat de curand update la Android 4.4.2 KitKat.  De asemenea, vor primi acest update si terminalele Moto X. Pentru update veti fi notificati “over the air”, nu trebuie sa il faceti manual.

Desi nu aduce mari noutati fata de Android 4.4.1 aceasta versiune rezolva cateva dintre problemele sesizate de utilizatori, cum ar fi cele ale Voice Mail si altele la nivel de securitate.

Faptul ca ai tot timpul cele mai noi update-uri ale sistemului de operare este unul dintre principalele atuuri ale dispozitivelor Nexus. Desi nu este un upgrade foarte important, va sfatuim sa incarcati bateria terminalului (smartphone sau tableta) inainte de a-l efectua.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

3 thoughts on “Update la Android 4.4.2 pentru dispozitivele Nexus

 • December 10, 2013 at 11:55 am
  Permalink

  A venit inca de ieri si pe Nexus 7 2012.

  Reply
  • December 10, 2013 at 11:57 am
   Permalink

   Super! cu ce vine nou?

   Reply
 • December 10, 2013 at 12:30 pm
  Permalink

  Momentan n-am avut timp sa explorez toate micile schimbari. Eu folosesc tableta in principal pt citit pdf/ppt-uri de mari dimensiuni, mail si browsing si e posibil sa fie o idee mai responsiva cand le am pe toate deschise si trec de la una la alta.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *