Google Nexus 7 2013 – acum si pe alb

ASUS si Google au anuntat varianta alba a tabletei Nexus 7 2013 pe care v-am prezentat-o si noi de curand. Aceasta va disponibila in Romania de anul viitor la aceleasi preturi ca modelele pe negru. Este o optiune binevenita, pentru ca nu toata lumea aprecia capacul negru, poate prea sobru si serios. Ca sa nu mai spun ca pe culoarea alba nu sunt atat de vizibile amprentele. In locul lor aduceam si alte culori, pentru a fi mai mult pe placul tinerilor.

La configuratie nu s-a schimbat nimic, ramane o tableta la fel de puternica. Google Nexus 7 functioneaza pe bazele sistemului de operare Android 4.4 KitKat, are un ecran IPS de 7 inchi cu rezolutie full HD, un procesor Qualcomm Snapdragon S4, 2GB memorie RAM, stocare interna de 32/64GB. Mai nou, a primit update la Android 4.4.2.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *