Instagram Direct: partajare privata de imagini pe Instagram

Instagram Direct este o noua functie a popularului Instagram, care vine in intampinarea celor care doresc sa partajeze o imagine doar cu anumite persoane, fara a o face vizibila pentru tot feed-ul.

In felul acesta, Instagram capata o dimensiune ceva mai personala si probabil ca va deveni interesant si pentru utilizatorii care vor ca o poza sa fie vazuta doar de cel caruia i se adreseaza.

Instagram Direct functioneaza extrem de simplu, asa cum am sa exemplific in cele ce urmeaza. Sa spunem ca vreau sa partajez o poza cu un prieten. Fac poza si ii adaug filtre, exact asa cum as face in mod normal, dupa care apas butonul din dreapta sus (iarasi, exact la fel ca pana acum). Surpriza e ca acum sunt doua taburi in partea de sus, cea de-a doua fiind Direct.

Trebuie doar sa folosesti boxul de cautare pentru a gasi persoana cu care vrei sa partajezi poza si sa o trimiti.

Instagram Direct

Daca te intrebi cum va face persoana respectiva sa o vada (pentru ca, normal, ar fi cam stupid sa ii apara in feed), raspunsul e simplu. O gaseste daca da clic pe cutia de mesaje aparuta si ea recent.

Instagram Direct

Exista si un clip video de prezentare a noii functii. Il poti vedea mai jos.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.