Spiritul iernii, in aplicatia Android Google+

Aplicatia Android Google+ iti aduce mai aproape spiritul iernii, odata cu ultimul sau update. Mai exact, daca vrei sa aduci iarna in orice poza cu tine si cei dragi, aplicatia Android Google+ te poate ajuta sa faci asta.

Update-ul la versiunea 4.2.4, anuntat de Jonathan Terleski, Senior Staff Product Designer la Google, unde altundeva decat pe Google+, iti permite sa adaugi ninsoare pozelor tale de pe reteaua sociala a celor de la Google. Pentru asta trebuie doar sa vizualizezi poza in cauza si sa scuturi dispozitivul tau Android. Ca prin minune, peste poza va incepe sa ninga.

Daca scuturi a doua oara telefonul sau tableta, imaginea va fi salvata si va rezulta ceva similar cu ceea ce se vede mai jos.Android Google+

In plus, in acelasi spirit, daca dai +1 la un post in aplicatie apar niste inimioare.

Update-ul mai vine cu o functie de cautare imbuntatita, care iti permite sa cauti orice vrei pe Google+ cu un singur box de cautare. Poti, de asemenea, sa decizi de la cine vrei notificari, precum si sa vezi continut pe categorii.

Daca inca nu a ajuns update-ul pe dispozitivul tau, ai putina rabdare, pentru ca nu ar trebui sa mai dureze prea mult.

Cei de la Google au pregatit si un clip de promovare simpatic, ca sa fie treaba completa.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.