Turbo NAS TS-212P – Solutie de stocare pentru acasa, de la QNAP

QNAP lanseaza si in Romania noua solutie de stocare TS-212P Turbo NAS, dedicata utilizatorilor individuali dar si firmelor mici. Acesta costa aproximativ 800 Lei. Bineinteles, in pret nu sunt incluse si hard disk-urile.

TS-212P Turbo NAS are doua sertare pentru hard disk-uri si este echipat cu un procesor la 1.6GHz si 512MB memorie RAM DDR3. Poate fi o solutie pentru activitatile de zi cu zi, cum ar fi stocarea, partajarea si salvarea datelor, fiind compatibil cu platforme diferite.

Prin intermediul sistemului de operare QTS 4.0, utilizatorii il pot administra intr-un mod simplu si intuitiv. Pot organiza centralizat fisierele si copiile de siguranta, pot sincroniza fisierele intre calculatoare, tablete și telefoane, pot partaja informatiile pe grupuri si pot accesa continutul cu ajutorul aplicatiilor mobile precum Qfile, Qmusic, Qphoto, Qmanager și VMobile.

QNAP TS-212P

Poate avea rol de hub multimedia, ceea ce este tocmai ok pentru mediile casnice. Cu Photo Station, Music Station si Video Station, utilizatorii pot arhiva, administra si partaja fotografiile si colectiile foto-video. Are suport DLNA si AirPlay pentru redarea continutului pe dispozitivele portabile compatibile, cu Android sau iOS.

Bineinteles, TS-212P are multiple optiuni de backup, cum ar fi QNAP NetBak Replicator si compatibilitate Apple Time Machine. Modelul suporta solutii de restaurare de genul Real-time Remote Replication (RTRR – replicarea datelor) in timp real sau cu programare, dar si backup in cloud pe Amazon S3, ElephantDrive, Symform, Dropbox si Google Drive.

Specificații principale TS-212P: design tip desktop, 2-sertare, Procesor 1.6 GHz, RAM 512 MB DDR3, HDD SATA, 2X USB 3.0, 1X Gigabit LAN.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *