Parteneriat FC Barcelona-Intel

Intel a devenit partenerul tehnologic al unei dintre cele mai bune echipe de fotbal de pe planeta, FC Barcelona.

Prin acest parteneriat FC Barcelona-Intel, sub deviza Look Inside, logo-ul Intel va fi prezent in interiorul tricourilor clubului de fotbal, astfel ca va fi, mai mult ca sigur, vizibil atunci cand se sarbatoreste marcarea unui gol.

Prin acest parteneriat, Intel va oferi elevilor celebrei academii La Masia cea mai noua tehnologie, iar jucatorii si antrenorii se vor bucura de cele mai noi echipamente 2 in 1 bazate pe procesoare Intel. In plus, tehnologia Intel va fi folosita si pe Camp Nou pentru a imbunatati experientele de care au parte suporterii. Sunt chiar curios ce se va face, cat timp turul stadionului celor de la FC Barcelona este si in acest moment unul dintre cele mai interesante in care a fost subsemnatul (vi-l recomand, daca ajungeti prin capitala Catalunyei).

La anuntarea parteneriatului au fost prezente cateva dintre vedetele Barcelonei – in poza de mai jos, facuta cu ocazia evenimentului, ii puteti vedea pe Gerard Pique, Carles Puyol, Andres Iniesta, Xavi Hernandez si Neymar.

FC Barcelona-Intel

Mai multe detalii despre parteneriatul nou-semnat dintre FC Barcelona-Intel pot fi vazute in clipul de mai jos, care reflecta foarte bine spiritul acestui club urias.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *