Sony Xperia Z1 si Xperia Z Ultra updatate la Android 4.3

si isi primesc update-ul la Android 4.3 zilele acestea, momentul exact depinzand de tara si operator (dar, daca ai unul dintre ele, nu ar mai trebui sa dureze foarte mult).

Vestea a fost anuntata de producator intr-un post pe blogul oficial, aratand ca Sony se tine de promisiunea facuta acum ceva vreme.

Postul in cauza da si cateva detalii despre ceea ce include update-ul. Astfel, utilizatorii de Sony Xperia Z1 si Xperia Z Ultra vor avea parte, pe langa performante mai bune in utilizare si grafica mai fluenta (care ar trebui sa vina cu Jelly Bean), de:

  • Sony Smart Social Camera (pe Z Ultra)
  • versiuni noi ale aplicatiilor proprii Sony
  • integrare cu Sony Entertainment Network a aplicatiilor multimediat WALKMAN, Album si Movies
  • teme Xperia, pentru personalizarea interfetei
  • securitate mai buna si integrarea platformei Xperia in Business, care aduce functii utile mediului de afaceri.

Daca folosesti unul dintre cele doua terminale, lasa un comentariu cand primesti update-ul si spune tuturor cum ti se par noutatile.

 

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *