Facebook Dislike exista, insa nu in feed

Daca esti utilizator al retelei sociale a companiei conduse de Mark Zuckerberg si ti-ai dorit de mult timp sa existe un Facebook Dislike, afla ca dorinta ti s-a indeplinit (desi poate ca nu in sensul in care ai fi vrut).

Facebook Dislike exista acum ca parte a unui pachet de stickere, pe nume Likes. Acestea, la fel ca toate stickerele Facebook, pot fi utilizate in Facebook Messenger, indiferent ca discutia se poarta in aplicatia mobila sau in versiunea web, pe desktop.

Daca vrei pachetul de stickere care include si Facebook Dislike, trebuie doar sa intri in Sticker Store-ul celor de la Facebook (ti-am aratat mai jos cum il gasesti) si sa cauti dupa Likes, pe care sa il descarci.

facebook dislike

Pachetul in sine este gratuit si mai include inca cateva stickere simpatice din aceeasi categorie.

Facebook Dislike

Nu e Facebook Dislike pe wall, dar mai aproape de atat nu vei ajunge prea curand, asa ca nu strica sa te bucuri de acest mic cadou, venit inainte de Sarbatori (la fel ca easter egg-ul cu karaoke de iarna al celor de la Google).

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *