Google Now te invita la karaoke cu melodii de Craciun

Google nu e o companie straina de ideea de “easter egg”, adica de functii ascunse prin diferite produse proprii. Google Now, serviciul care ghiceste ce vrei inainte sa vrei, s-a gandit sa includa o surpriza de Craciun pentru utilizatorii sai.

Astfel, daca folosesti un dispozitiv mobil cu Google Now si dai o simpla cautare dupa let’s go caroling, ti s-a pregatit o surpriza. Dintr-odata, dispozitivul tau mobil se transforma intr-un veritabil aparat de karaoke, cu ajutorul caruia poti canta nu mai putin de cinci cantece de Craciun.

Functioneaza ca la orice karaoke, cu negativ si versuri pe care le poti urmari pe masura ce melodia merge inainte.

Din pacate, nu exista si cantece de Craciun in limba romana, ci doar in engleza, dar functia tot e una extrem de simpatica si mai si functioneaza bine. Sunt tare curios sa vad daca ramane in picioare si dupa trecerea sarbatorilor sau e pe perioada limitata.

Pana una-alta, mai jos pot fi vazute doua capturi de ecran, ca sa aveti o idee clara despre modul in care functioneaza acest nou si simpatic easter egg de pe Google Now.

Google Now karaoke craciun

Acum ca stiti cum merge, mai ramane un singur lucru de spus: spor la cantat!

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *