Samsung Gamepad – controller de gaming pentru smartphone-uri si phablet-uri

Samsung Gamepad este un nou accesoriu care se ataseaza la smartphone-uri sau phablet-uri, totul pentru o experienta cat mai placuta de gaming chiar si pe dispozitivele portabile. Acesta are un sistem de prindere telescopic, compatibil cu terminale care au diagonale ale ecranului intre 4 inchi si 6.3 inchi.

Samsung Gamepad

Gamepad-ul Samsung se conecteaza prin Bluetooth la terminalul mobil. Acesta este compatibil cu toate dispozitivele cu Bluetooth 3.0 si care functioneaza cu Android 4.1 sau versiuni mai noi.

Bineinteles, Samsung au optimizat accesoriul in primul rand pentru propriile terminale, cum ar fi Galaxy Note 3, S4, Note II si S3. Dar ar trebui sa functioneze fara probleme si cu smartphone-uri de la concurenta.

Controlerul are un D-Pad pe 8 directii, doua joystick-uri, patru butoane de actiune, doua triggere, un buton de selectare si inca unul de start.

Dupa realizarea conexiunii bluetooth dintre smartphone si controller, va trebui sa apasati butonul Play pentru a descarca aplicatia dedicata “Mobile Console”. Aceasta aplicatie afiseaza jocurile compatibile. Utilizatorii au deja la dispozitie o lista interesanta, in care se afla Need for Speed Most WantedAsphalt8: AirborneModern Combat 4: Zero HourVirtua Tennis ChallengePrince of Persia: The Shadow and the Flame. In total sunt vreo 35 de jocuri compatibile si vor veni altele noi in 2014.

In plus, controller-ul Samsung Gamepad permite afisarea imaginii pe un ecran mai mare, atat prin intermediul unui cablu HDMI cat si wireless, cu ajutorul unei solutii Samsung Smart Dock care trebuie conectata la televizor.

Din cate am inteles, controller-ul este deja disponibil pe piata europeana. Pe amazon.de costa aproximativ 75 de Euro.

O scurta prezentare video, mai jos.

Sursa.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *