Masina Lego construita in Romania

Iata a fost construita si masina Lego, una complet functionala chiar. “Nebunii” care au facut-o sunt romanul Raul Oaida si australianul Steve Sammartino. Aceasta a fost realizata din peste 500.000 de piese Lego si functioneaza cu 4 “motoare orbitale” pe aer actionate cu ajutorul a 256 mici pistonase. Sincer sa fiu, nici nu am auzit de acest tip de motor pana acum, traiasca Wikipedia. Chiar si motorul a fost realizat tot din piese Lego.

Masina Lego arata ca un “hot rod” american si poate atinge viteze de 20-30 Km/h.

Din cate am inteles gadget-ul auto a fost construit in Romania dar acum se afla in Australia, la Melbourne.

Tare proiectul celor doi. Hai sa vedem un scurt videoclip de prezentare, mai jos.

Mai multe detalii pe http://www.superawesomemicroproject.com/.

PS. Sper sa fie adevarata… 😀

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Masina Lego construita in Romania

  • December 21, 2013 at 9:34 pm
    Permalink

    Da, am vazut stirea la tv. Mi se pare exceptionala reustita lui Raul, dar vine la doar cateva zile dupa ce am vazut Steaua Mortii din Razboilul stelelor construita integral, in cele mai mici detalii, de un pusti de 7-8 ani, iar asta, evident, din piese de lego.

    Reply
  • December 21, 2013 at 9:37 pm
    Permalink

    Desi este laudabila reusita lui Raul, vine la doar cateva zile dupa ce am vazut steaua mortii din Razboiul Stelelor montata integral din piese de lego de un pusti de clasa a doua.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *