Aplicatia 500px, acum si pe Windows Phone

Cred ca toata lumea cunoaste site-ul 500px.com, unde puteti admira fotografii frumoase de orice gen. Aici isi expun creatiile artistice atat fotografi renumiti cat si entuziasti. Eu rasfoiesc site-ul zilnic, imi place sa privesc, sa ma inspir, sa admir ceea ce fac fotografii din toata lumea.

500px.com avea pana acum aplicatii dedicate numai pentru iOS si Android.

Iata ca, ieri au anuntat disponibilitatea acesteia si pe platforma Windows Phone 8 a celor de la Microsoft. Cum am auzit, am si descarcat-o pe smartphone-ul Nokia Lumia 1020 pe care il butonez zilele astea si cu care voi face multe poze de sarbatori.

Bineinteles, in Windows Phone, aplicatia poate fi pozitionata pe ecranul de start intr-o pictograma dinamica (live tile) care afiseaza tot timpul noi fotografii. Dimensiunea acesteaia poate fi schimbata. De asemenea, aplicatia 500px poate afisa fotografii si in “lock screen”.

In rest, aplicatia nu se deosebeste de suratele existente si in celelalte sisteme de operare mobile. Utilizatorii pot vedea propriul portofoliu si, bineinteles, pe ale celorlalti. Pot vizualiza fotografiile populare, pe cele alese de editori, pe cele mai noi; pot rasfoi pe categorii, aprecia o fotografie frumoasa si chiar o pot partaja pe site-urile de socializare. De asemenea, au acces la detaliile tehnice ale fotografiilor dar si la profilul fotografului.

Cateva screenshot-uri in continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *