Muzica de Vineri: Muse – Live At Rome Olympic Stadium

Cum prietenul Bele este plecat cu treburi din tara (din nou), imi fac de cap pe aici. Sunt nevoit de altfel. 😀

Mi-a luat ceva timp pana am gasit muzica cu care sa va incant urechile weekend-ul asta. Nu vroiam nici vreun ritm prea agresiv, pentru ca urmeaza o perioada de liniste si odihna, nici ceva foarte lent, ca sa nu va ia somnul.

Desi colegul meu s-ar putea sa ma renege si sa nu fie de acord cu alegerea mea, am facut-o totusi – in weekend-ul asta ascultam Muse. Nu, nu sunt melodii noi si pe care sa nu le stiti. Insa formatia britanica tocmai ce a sustinut un frumos concert la Roma. Acesta s-a materializat deja intr-un nou album audio si video. Dupa terminam cu nebunia de sarbatori o sa-l comand si eu, pentru ca sunt un fan al muzicii lor. De asemenea, am speranta ca-i voi vedea vreodata live, poate chiar la noi.

Hai sa lasam textele si sa vedem doua melodii din concert.

Prima, Starlight.

Cea de-a doua, Madness.

Concertul poate fi urmarit integral pe youtube. Nu stiu cat va supravietui videoclipul asta, insa va dau link-ul cu el.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Muzica de Vineri: Muse – Live At Rome Olympic Stadium

  • December 21, 2013 at 12:15 pm
    Permalink

    Nu pot sa nu fiu de acord cu Muse (desi ultimul album nu e cel mai bun al lor, ca sa fiu de treaba). Concertul insa e foarte misto, l-am vazut si eu.
    Eu i-am vazut acum 2 sau 3 ani la Sziget si a fost incredibil, iar la Bucuresti au fost in 2007, dar pe vremea aia nu erau chiar atat de populari.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *