Huracan – Uraganul de la Lamborghini

Lamborghini tocmai ce au anuntat noul supercar pe patru roti Huracan LP610-4, succesorul modelului Gallardo. Dupa cum v-ati prins deja, Huracan este denumirea spaniola pentru Uragan. Numele nu a fost ales deloc intamplator. Huracan este si numele maias al Zeului Vantului. In plus, Huracan a fost numele unui taur de arena din Alicante. Marketing-ul lucreaza…

In primul rand ca imi place foarte tare cum arata, parca ar fi un avion de lupta. Pe sub caroserie? Tehnologii de ultima ora si un interior mai confortabil, la care s-a folosit si piele dar si un panel de control TFT de 12.3 inchi.

Sasiul este construit din carbon si aluminiu, masina avand o greutate de aproape 1.4 tone. Lamborghini Huracan are un motor V10 de 5.2 litri care dezvolta o putere de 610 CP si un cuplu de 560Nm. Bolidul atinge suta in 3.2 secunde si 200 Km/h in 9.9 secunde, iar viteza maxima este 325 Km/h.

Cam atat o sa spun despre Huracan, las publicatiile de specialitate sa va destainuie mai multe detalii. Eu o sa va mai arat doar cateva poze.

Fericiti cei care vor conduce o asa masina.

Site Lamborghini.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *