GoPro Hero: Let Me Take You To The Mountain

GoPro Hero este fara indoiala una dintre cele mai populare camere de actiune, poate chiar cel mai folosit gadget de acest gen. Din cand in cand mai rasfoiesc pagina lor oficiala de youtube pentru a vedea ce materiale interesante au mai incarcat.  Stiu cum sa-si promoveze produsele, asa ca acolo gasesti unele dintre cele mai interesante videoclipuri de actiune.

Astazi am vazut un videoclip pe care am vrut sa vi-l arat si voua. Un videoclip cu munti, cu zapada, de sezon am putea spune. Sport extrem in Anzi cu Travis Rice, John Jackson, Chris Davenport si Lynsey Dyer, unii dintre cei mai cunoscuti sportivi de acest gen din lume. Intreg materialul video a fost filmat cu camere GoPro Hero 3+.

Il puteti urmari in continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *