Cadouri de Craciun de ultim moment: smartphones

Daca inca nu ai ajuns sa iei cadouri de Craciun celor dragi, nu ai cum sa gresesti daca te orientezi acum dupa un smartphone.

Colegul Bogdan Petre v-a facut cateva sugestii de cadouri de Craciun din domeniul foto, iar eu va voi da cateva sugestii din zona smartphone.

LG Nexus 5

Google Nexus 5

Poate cel mai potrivit cadou pentru pasionatii de Android, LG Nexus 5 este un smartphone care ruleaza Android 4.4 si are un procesor Snapdragon 800, 2GB de memorie RAM si 16GB de memorie interna.

Spun ca este un cadou potrivit pentru pasionatii fiindca, fiind un terminal Nexus, el ofera o experienta Android “pura”, asa cum a gandit-o Google, fara o interfata personalizata a producatorului.

Il la Emag.

Samsung Galaxy S3

cadouri de craciun

Chiar daca intre timp avem pe piata modelul S4, Samsung Galaxy S3 ramane un terminal Android reusit, care poate fi mai mult decat suficient pentru cineva care vrea un terminal reusit si nu are pretentia ca acesta sa fie neaparat de ultima generatie.

Disponibil la un in varianta cu memorie interna de 16GB, acesta va multumi pe multa lume, el dispunand de un procesor quad core la 1,4 GHz si 1GB de RAM. In plus, camera de 8 megapixeli este perfecta pentru a surprinde cu usurinta instantanee de Craciun.

Nokia Lumia 520

Cadouri de Craciun

Daca esti sigur ca persoana vizata ar prefera un terminal Windows Phone si nu ai un buget foarte mare la dispozitie, Nokia Lumia 520 are toate sansele sa fie o alegere excelenta.

La un , acesta vine cu un ecran de 4 inchi la o rezolutie de 480 x 800, procesor dual core si o camera de 5 megapixeli.

Bonus: boxa Jarre Aeroskull Dock

Cadouri de Craciun

Daca vrei sa faci un cadou deosebit unui posesor de smartphone si nu ai probleme in , aceasta boxa in forma de craniu de la Jarre Technologies (numele magicianului muzicii electronice, Jean Michel Jarre, nu e intamplator pus acolo, compania fiind fondata de catre el) va fi cu siguranta o surpriza deosebita.

Desi e gandit pentru iDevices in primul rand, poate fi conectat prin line in si la alte dispozitive.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *