Mos Craciun pe ultima suta de metri (aparate foto)

Stiu ca majoritatea celor dintre voi au pregatit deja cadourile de la Mos pentru cei dragi. Insa daca nu v-ati hotarat inca, incerc sa va dau cateva idei, mai ales in materie de aparate foto. Cei de la F64 Studio au niste oferte chiar interesante pentru aceasta perioada.

Deci, ce aparate foto as alege eu pentru cadoul de Mos Craciun? O sa vi le recomand pe cele pe care am avut ocazia sa le utilizez, asa mi se pare corect. De asemenea, un factor important in alegerea mea a fost si pretul de comercializare.

Nikon D5100

1. Nikon D5100 + Obiectiv 18-55mm – la un pret de 1799 Lei. Nikon D5100 este unul dintre cele mai bune DSLR-uri entry-level de la Nikon. Am un astfel de aparat de peste 2 ani, am tras o multime de cadre cu el, si-a facut cu succes datoria pana acum. Mare parte din pozele de pe blog din ultimii doi ani sunt realizate cu ajutorul lui.

Sony Nex 3N

2. Sony Nex 3N + obiectiv 16-50mm – la 1699 Lei. Daca va doriti un aparat mai compact dar cu obiective interschimbabile, totul la un pret foarte bun, Sony NEX 3N poate fi una dintre solutii.

Olympus E-PL3

3. Olympus E-PL3 + Obiectiv 14-42mm – la 1099 Lei. Camera Olympus E-PL3 este de tip mirrorless micro 4/3, destul de compacta si cu un pret foarte bun. Practic este mai ieftina decat o compacta de top.

Nikon Coolpix P7800

4. Nikon Coolpix P7800 – la 1799 Lei. Raman inca un fan al compactelor, iar Nikon-ul P7800 este una dintre cele mai bune camere foto de acest gen. Am scris impresiile mele despre ea, aici.

Nikon Coolpix A

5. Nikon Coolpix A – la 3000 de lei. Coolpix A este fara indoaiala cea mai buna compacta Nikon. Acum are si un pret foarte bun. Am scris despre ea, aici.

Olympus XZ-2

6. Olympus XZ-2 – la 1298 Lei. O alta compacta foarte buna pe care am avut ocazia sa o folosesc de curand.

Olympus TG-2

7. Olympus TG-2 – la 1299 Lei. Una dintre cele mai bune camere foto tough, pe care am avut ocazia sa o utilizez vreo doua luni asta vara. Tocmai buna de scos pe partie.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *