Clasicele jocuri Microsoft Solitaire, Mahjong si Minesweeper disponibile pe Windows Phone si Windows 8

Microsoft anunta disponibilitatea pe Windows Phone si Windows 8 a jocurilor Solitaire, Mahjong si Minesweeper. De altfel unele dintre cele mai populare am putea spune, nu putini fiind cei care isi ofera cateva clipe de ragaz si de relaxare in compania lor. Acum le puteti juca atat pe PC-uri, cat si pe tablete sau smartphone-uri.

Solitaire Windows Phone

Preferatul meu ramane cu siguranta Solitaire, de altfel cel mai simplu dintre ele. Este disponibil in mai multe variante: Klondike, Spider, FreeCell si TriPeaks. Poate fi descarcat de aici.

Jocul de logica Minesweeper are o grafica noua dar si fundal sonor. Si el la fel de simplu de jucat. Poate fi descarcat de aici.

Mahjong, jocul de origine chineza, va poate pune cu siguranta atentia la incercare. Poate fi descarcat de aici.

Le-am descarcat si eu pe toate trei din Microsoft Store pe Nokia Lumia 1020. Alte cateva screenshot-uri in continuare.

 Sursa.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *