LG Pocket Photo 2 – va fi prezentata oficial la CES 2014

Smartphone-urile sunt acum principale gadget-uri utilizate la fotografiere de catre majoritatea celor dintre noi, asta o stim cu totii. Si dupa cum am c0nstatat recent cu diverse smartphone-uri gen LG G2, Nokia Lumia 1020 si 925, Samsung Galaxy Note 3, SGS4 sau chiar iPhone 5s, nici nu ma mira acest lucru.

Azi noapte, la petrecerea de revelion, chiar am facut teste in paralel intre o compacta ieftina si iPhone 5S. Cred ca nu este o surpriza daca va spun ca iPhone-ul 5S focaliza mult mai rapid decat compacta si ca rezultatele au fost poate chiar mai bune in anumite cazuri. Asa ca…

LG Pocket Photo 2

… asa ca imprimante care sa ne ajute sa trecem pe hartie aceste poze nu pot fi decat niste accesorii binevenite. LG anunta pentru CES 2014 o noua editie LG Pocket Photo 2, o mini-imprimanta mobila care face mini-poze cu tehnologie pe Zink (zero ink). Dupa cum spun producatorii, noua mini-imprimanta este superioara modelului precedent, pe care am avut ocazia sa-l testez si de care nu am fost prea impresionat. Nu m-a convins datorita calitatii slabe a rezultatelor printate, mai exact pentru ca sunt sterse, nu au contrast si nici culoare.

Sper ca au rezolvat aceasta problema la modelul actual. Ca si la modelul precedent, smartphone-urile se conecteaza prin NFC si Bluetooth la aceasta imprimanta. Mai aveti nevoie de o aplicatie dedicata LG Phocket Photo care poate fi gasita in Play Store. Din cate am inteles, noul model LG Pocket Photo 2 este in stare sa printeze 30 de mini-fotografii cu o singura incarcare a acumulatorului intern.

O asteptam si la noi sa ne dam cu parerea despre ea… Dar mai intai va fi lansata in Coreea de Sud.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *