Noi terminale Huawei Ascend vor fi lansate saptamana viitoare, la CES 2014

Inca nu stim sigur daca se va numi Ascend P6S sau Ascend P7, dar urmasul lui Ascend P6, impreuna cu alte terminale din seria Ascend, vor fi lansate saptamana viitoare la CES 2014 in Las Vegas.

Cel putin asa intelegem din teaserul video urcat pe net de catre Huawei.

Specificatiile vehiculate pentru Ascend P6S ar fi urmatoarele: ecran IPS de 4.7 inchi cu o rezolutie de 720×1280 pixeli (312ppi), camera de 8 Mpix, procesor pe 28nm K3V2 Cortex-A9 tactat la 1.6 GHz, un chipset grafic Mali-450, 2GB memorie RAM, stocare interna de 16GB si un acumulator mai mare.

Huawei Ascend Mate 2

Au aparut pe net informatii si despre phablet-ul Ascend Mate 2. Acesta va dispune de un ecran de 6.1 inchi cu o rezolutie 720p, procesor quad-core la 1.6Ghz, 2GB memorie RAM, stocare interna de 16GB, camera foto de 13 Mpix si Android 4.2.2.

Revenim cu alte detalii cand vor fi disponibile.

Sursa foto.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *